Flower Arrangements

POLDERBOEKET

Biologisch geteelde bloemen uit eigen pluktuin

Rouwwerk met een boodschap

Bloemabonnementen | Boeketten | Workshops | Tuinontwerp

 In 2019 zijn wij een pluktuin gestart waarin we op biologische en diervriendelijke wijze plukbloemen telen.

Wij leveren op bestelling boeketten en bloemstukken waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van deze bloemen, waar nodig aangevuld met bloemen van lokale telers.

Ook leveren wij boeketten in abonnementsvorm. Bekijk gerust de diverse mogelijkheden, wie weet zit er een leuke optie voor u bij. Ook leuk om cadeau te doen.

 

Rouwwerk met een boodschap

Wij verzorgen rouwwerk met een boodschap. Aan de hand van de gegevens die de nabestaanden aanleveren maken we een rouwstuk waarin we proberen de overledene zo veel mogelijk uit te beelden.

Samen kunnen we ook kijken hoe we een blijvende herinnering kunnen maken in de vorm van een stuk of gedenkplek

Openingstijden 2020

Zomerseizoen 

Openingstijden 1 mei – 31 oktober:

In verband met de beschikbaarheid van de bloemen voorlopig alleen op afspraak.

Andere tijdstippen op afspraak.

Bestellingen kunnen altijd worden doorgegeven via app op 0657317650. We berichten u dan z.s.m. of en wanneer we het gewenste kunnen leveren.

Vanwege de kleinschaligheid van de pluktuin snijden wij de bloemen zelf maar kunt u wel aangeven welke bloemen u wilt hebben. Beste tijdstip is vroeg in de ochtend of in de avond. Dit garandeert een betere houdbaarheid. Alle bloemen worden biologisch geteeld zonder gebruikmaking van gifstoffen. Ook kunt u bij ons terecht voor een collectie vaste planten en eenjarige om uw eigen pluktuin/kweekbak samen te stellen.

Openingstijden kunnen soms afwijken, daarom adviseren wij u deze te checken via onze facebookpagina Polderboeket of even te bellen

Tot ziens op Polderdijk 6c in Rumpt

Contact

TAK Polderboeket

Polderdijk 6c

4156JG Rumpt

06 57317650

Contact

©2019 door Polderboeket.