Schilderen is ook een passie van me, vanwege tijdgebrek komt daar de laatste jaren helaas niks meer van. Een aantal jaren ging ik met mijn beste maatje op les, later met een kleine groep bij een andere vriendin geschilderd. In die tijd hebben we ook een aantal exposities georganiseerd in de Nootenboom in Beesd onder de naam 'Amateurkunst te Kijk' waar alle amateurkunstenaars uit de omgeving zich voor konden inschrijven. Deze weekenden waren steeds een groot succes maar de locatie zelf werd ook een succes en is nu druk bezet met bruiloften en partijen. Hiermee is er ook een einde gekomen aan deze creatieve weekenden.

Met een creatieve tante heb ik in 2016 in Norg geëxposeerd en er is nog een expositie in Het stroomhuis in Neerijnen waaraan ik heb deelgenomen. Wie weet kom ik weer eens beter in mijn tijd te zitten en worden de penselen weer opgepakt. In mijn atelier staan er al talrijke doeken klaar.

Bijzonder is het schilderij met baby die speciaal is gemaakt voor een gedenkplek. Dit soort werk is  het mooiste om te maken als is de achterliggende reden altijd verdrietig. Maar de troost die een dergelijke gedenkplek kan bieden aan degene die een verdriet met zich meedragen door het verlies van een dierbare of huisdier geeft extra energie en een mooi gevoel.

©2019 door Polderboeket.