Na een dag hard werken heerlijk buiten relaxen, even tijd voor u zelf.

Genieten van planten, bloemen en dieren om u heen. 

Kinderen een veilige omgeving bieden waarin ze buiten kunnen spelen. 

Zomaar een paar uitgangspunten die belangrijk zijn voor het maken van een tuinontwerp dat bij u past. Het inventariseren van uw wensen speelt hierbij een belangrijke rol. Of het nu gaat om het veranderen van een bestaande tuin, een tuin bij een nieuwbouwhuis, landelijk, strak, modern of klassiek, de mogelijkheden zijn legio. Graag ga ik met u op onderzoek wat het beste bij uw wensen aansluit.

 

Specialiteit zijn tuinen met veel beplanting en ruimte voor mens en dier, in strakke of ronde belijningen. Dit hoeft niet automatisch te betekenen dat de tuin veel onderhoud vergt. Het beperken hiervan kan ook worden bereikt door het toepassen van de juiste beplanting en hulpmiddelen. 

 

Een tuin die in balans is heeft nog meer voordelen. Natuurlijk evenwicht zal ervoor zorgen dat uw planten veel gezonder ogen, ongedierte zal door zijn natuurlijke vijanden worden bestreden en minder kans hebben zich als een pest te gedragen. Het spuiten van schadelijke stoffen wordt tegengegaan en u kunt veel meer genieten van al het moois om u heen.

En een uitgekiend ontwerp zorgt er ook voor dat het regenwater van de stortregens die we de laatste jaren steeds meemaken zijn weg kan vinden. Ziet er toch veel beter uit dan een terras dat blank staat.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Dan kom ik graag met u in contact via email, contactformulier of telefoon. 

 

 

Ook voor het maken of aanpassen van een beplantingsplan kunt u bij mij terecht.

In 2019 is een ontwerp van mij uitgevoerd als showtuin op Gardenista en met brons onderscheiden door de Jury. Een tuin met strakke lijnen en eenvoudig in onderhoud. Maar dat betekent niet dat dit de enige discipline is die ik beheers. Ook voor tuinen met een natuurlijke uitstraling, ronde vormen en weelderige beplanting kunt u bij mij terecht.

In onze pluktuin experimenteer ik met diverse soorten plantencombinaties. En al gaat het hierbij ook om opbrengst van bloemen, het oog wil ook wat. In andere gedeeltes van onze tuin wordt de beplanting weer op een andere wijze toegepast. De ervaringen die ik hierbij opdoe gebruik ik weer in mijn ontwerpen. 

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op door me te bellen op 06 57317650, te mailen via info@ontwerpstudiotak.nl of door het invullen van onderstaand formulier.

Onder de kop portfolio kunt u projecten van mij vinden. Een compilatie van mogelijkheden kunt u hier downloaden

SHOWTUIN GARDENISTA

In 2019 is een showtuin uitgevoerd naar het ontwerp van ONTWERPSTUDIO TAK Het ontwerp werd bekroond met Brons

Ik ontvang graag meer  informatie over de mogelijkheden voor het maken van een tuinontwerp

Bedankt voor de inzending!

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon