zorgimkerij_plattegrond.png

Sponsorproject Zorgimkerij Beesd

In 2019 heb ik in samenwerking  met Perkgroen en KroezeHoveniers uit Beesd een showtuin aangelegd op Gardenista aangelegd.

 

De harde materialen werden beschikbaar gesteld door  MBI met als voorwaarde dat deze met het oog op duurzaamheid weer zouden worden hergebruikt voor een goed doel. Een showtuin moet tenslotte niet gelijk na het evenement worden weggegooid.

 

Goede doel werd de Zorgimkerij Beesd. Na gesprekken met de begeleiders waarin werd aangegeven dat het belangrijk was dat via korte instructies de medewerkers van de dagbesteding deze zelf zouden moeten kunnen onderhouden. Daarom is er voor gekozen de tuin in meerdere zones op te delen, elk met een eigen thema. Voor de thema's heb ik gekozen voor de 5 zintuigen zodat de tuin niet alleen mooi wordt om te zien maar ook leuk om erin op ontdekkingstocht te gaan.

 

De zintuigentuin moet nog worden gerealiseerd, Corona heeft even het project on-hold gezet. Voor de realisatie wordt gezocht naar investeringen voor de aanleg door een deskundige hovenier. Mocht u een steentje willen bijdragen dan kunt u contact opnemen met m.cartens@prezzent.nl

 

 Diverse pagina's uit de presentatie 

De complete presentatie kunt u hier downloaden

1_voorblad Zorgimkerij .jpg
2_Analyse_Visie-Zorgimkerij aangepaste v
4_Ontwerp_kleurV2 .jpg
6_ontwerp met maten1-100 .jpg
5_plattegrond_impressieV3 .jpg
7_A3_Harde materialen MBI .jpg
3_Moodboard kopie.jpg
8 Overzicht planten voor zintuigen .jpg
9 Overzicht planten voor zintuigen .jpg
10_Overzicht planten voor zintuigen .jpg